Club Hoquei Valldoreix Esports Sant Cugat Barcelona

Acord de col·laboració amb el Junior

25/05/2022

La Joana Barbany, mare del nostre entrenador Jordi i membre de la comissió d'hoquei del Junior, i en Pau Abad, director de l'escola d'hoquei del Junior, ens han visitat per explicar com s'organitzen els equips del Junior i com podrem col·laborar entre entitats. 

Quan els nostres esportistes saltin de la categoria Aleví a Infantil (quan facin els 13 anys) podran marxar al Junior per seguir entrenant. Amb el Junior hem acordat que de forma automàtica, quan els nostres nens i nenes arribin a la categoria infantil (13 i 14 anys) puguin formar part d'un dels equips, sense haver-se de fer socis del club. 

La Joana i en Pau ens han explicat que actualment a la categoria infantil tenen tres grups d'entrenament. Dos grups enfocats a competir i un tercer grup més social on els nens i nenes no estan tan enfocats a la competició. Són grups que entrenen entre dos i tres dies a al setmana. Quan els nostres nens arribin a la categoria infantil, podran anar a entrenar uns dies al Junior per a que observin les seves habilitats i puguin determinar si encaixen en el primer, segon o tercer equip de la categoria.  

Des del Club Hoquei Valldoreix creiem que és un bon acord perquè no obligaran a que ningú es faci soci del Junior i els nostres petits podran seguir desenvolupant-se dins aquest esport. La vocació del nostre club és la d'introduir-nos a l'hoquei herba en grups mixtes, de forma amena, didàctica, però entenem que quan els nostres esportistes arriben als 13 i 14 anys, si volen seguir potenciant les seves habilitats esportives en aquesta disciplina, necessitaran d'un club més enfocat a la competició, i el Junior serà un relleu perfecte.

Per al proper curs acadèmic només tenim 2 joves que poden fer el salt a l'equip infantil del Junior. A principis de setembre podran anar a visitar les instal·lacions i fer els primers entrenaments per determinar si podran entrenar amb el primer, segon o tercer equip. 

 Quedem a la vostra disposició per si voleu ampliar la inforamció o per si voleu que us posem en contacte amb en Pau Abad, director de l'escola d'hoquei del Junior.