Club Hoquei Valldoreix Esports Sant Cugat Barcelona

Adequacions reglament prebenjamins i benjamins

06/04/2021

Properament jugarem el primer partit amistós del Club Hoquei Valldoreix i ens comencem a preparar. És per això que hem fet un recull de dades a tenir en compte per la gran cita.

El terreny de joc dels partidets dels prebenjamins – benjamins té unes dimensions de 23 x 40 m i una línia d’àrea de porteria de 6 metres. Les porteries fan 2 m x 1,25 m. Els partits es juguen amb un màxim de 4 jugadors i un mínim de 3, i la rotació i substitució de jugadors és totalment lliure, l’objectiu és que tots juguin i gaudeixin de l’experiència.

Els temps de joc són de 4 x 10 minuts i si hi ha molts partits en una mateixa jornada esportiva, molts clubs fan 3 x 10 minuts. La pilota reglamentària és la mateixa que coneixen als entrenaments dels dilluns i dels dimecres, té un pes de 156 – 163 gr i una mida de 22,40 – 23,50 cm.

Les sancions personals que es tenen en compte en els partits dels prebenjamins i benjamins són la falta intencionada i la protesta a l’àrbitre. Les sancions poden ser d’advertència de paraula o de suspensió durant dos minuts, en aquest cas entra un company a jugar en el seu lloc.

Cal recordar que per als partits és obligatori que tots els jugadors portin protectors de boca, i és molt recomanable que també disposin de protectors de turmells i canyelleres.

Aquestes properes setmanes, en Jordi i l’Uri aniran explicant detalls i consells per a que els “nostres grans” arribin tranquils i ben preparats al partit amistós.