Club Hoquei Valldoreix Esports Sant Cugat Barcelona

Juguem el primer partit de la temporada contra el Sitges

25/11/2021

Després de setmanes esperant va arribar el gran dia i totes les nostres categories; escola, prebenjamí - benjamí i aleví, van poder disputar el seu primer partit contre el Sitges Hockey Club

Vam iniciar la jornada amb el partit dels prebejamins - benjamins. Les baixes per culpa de la pandèmia no van ser motiu per frenar les emocions i les ganes de jugar. Vam encaixar molts gols però s'ho van passar bé i van començar a descobrir les emocions de la competició. 

Després els més petits, la categoria escola de 4 i 5 anys van jugar el seu primer partit. Mai abans havíem fet competir a la nostra categoria base. Van aconseguir un empat molt lluitat i van marxar amb ganes de seguir sumant partits i saltar de categoria. 

Finalment, els nostres "grans", els alevins, van poder jugar el seu partit. Arribàvem amb forces baixes però els més grans de la categoria benjamí van donar un cop de mà per poder jugar i ser competitius. També vàrem encaixar molts gols, vam sentir impotència, ens vam desconcentrar, vam perseguir la pilota deixant forats importants, ens vam cansar... i tot, ens va ensenyar que hem de seguir entrenant, fent pinya i jugar en equip. 

L'equip local, el Sitges Hockey Club ens va rebre amb una alegria que s'encomanava i al finalitzar la jornada van organitzar un tercer temps amb pizzes i begudes per a tots els esportistes. Va ser una gran trobada que segur que repetirem.