Club Hoquei Valldoreix Esports Sant Cugat Barcelona

Triangular Sarrià - Sitges - Valldoreix

01/02/2022

El dissabte 5 de febrer, de 16h a 18,30h jugarem el nostre primer triangular contra el Sitges Hockey Club i el Sarrià Hockey Club. Aquest serà el segon partit amistós que juguem aquesta temporada, i ho tornarem a fer de la mà de les tres categories que tenim al Club Hoquei Valldoreix; escola, prebenjamí/benjamí i aleví. 

Per al bon funcionament de la jornada esportiva, recomanem a tots els participants i acompanyants que respectin les distàncies i les recomanacions sanitàries (mascareta i higiene de mans). Els horaris dels partits seran aquests: 

Entre les 15,30h i les 15,45h poden anar arribant el grup Escola (4 i 5 anys), que seran els primers en jugar. La resta podeu venir a veure els partits o arribar 30 minuts abans de l'inici del vostre partit.
 

  • A les 16h inici del partit grup Escola entre el Valldoreix i el Sarrià al camp gran. 
  • A les 16,30h - 17,20h inici del Triangular prebenjamí/benjamí (6 a 9 anys) Valldoreix - Sarrià - Sitges 
  • A les 17,30h - 18,30h inici del Triangular alevins (10 a 11 anys) Valldoreix - Sarrià - Sitges 

Tots els partits els jugarem al camp gran, però hem reservat el camp de mini-hoquei blau per a que puguem destinar-lo a fer els escalfaments. Al finalitzar la jornada no organitzarem cap pica pica col·laboratiu però hem comunicat als altres equips que la cafeteria del Club Esportiu Valldoreix estarà oberta i qui ho vulgui pot acabar allà prenent quelcom. 

 

Com sempre, estem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte. Des del correu, el formulari del web o el grup de WhatsApp de les famílies